ABD’nin New Jersey eyaletinde yaşayan Türk lise öğrencisi Teo Güngör, spor ve sosyal sorumluluğu bir araya getiren anlamlı bir projeye imza attı.
Bridge to Türkiye Fund (BTF) desteğiyle “Tables of Hope: Ping Pong for a Purpose” adıyla düzenlenen masa tenisi turnuvası, farklı yaş ve seviyelerden katılımcıları aynı amaç etrafında buluşturuyor.
Gelir Türkiye’deki Okullara Destek İçin Kullanılacak
Genç sporcu tarafından organize edilen etkinlikten elde edilecek tüm gelir, Türkiye’de imkanları sınırlı okullara masa tenisi masası ve ekipman sağlanması için kullanılacak.
Proje, özellikle çocukların spora erişimini artırmayı ve disiplin, özgüven ile sosyal bağların güçlenmesine katkı sunmayı amaçlıyor.

Topluluk katılımını teşvik eden turnuva, yalnızca sporcuları değil aileleri ve destekçileri de kapsayan geniş bir kitleye hitap ediyor.
Etkinliğe katılanlar hem rekabet dolu maçların heyecanını yaşayacak hem de sosyal fayda sağlayan bir organizasyonun parçası olacak.
Güngör’den Mesaj
Organizatör Teo Güngör, herkesin katkısının değerli olduğunu vurgulayarak, “İster oyuncu olun ister destekçi, bu etkinlik sayesinde kalıcı bir etki yaratabiliriz” mesajını paylaştı.
Turnuvanın önümüzdeki dönemde farklı lokasyonlarda da düzenlenmesi planlanıyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: