ABD’ye yerleşen bir Türk vatandaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kısa sürede dikkat çekti. Yeni hayatına dair deneyimlerini aktaran Türk, Amerika’da kendisine sunulan fırsatlar için teşekkür etti.
“Burada Hayat Kurma İmkânı Bulduk”
Yaptığı açıklamada ABD’de yaşam kurabilmenin kendisi için büyük bir fırsat olduğunu dile getiren Türk vatandaşı, “Buralara gelip bir hayat kurabildiğim için Amerika’ya teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bize bu imkânı sağladı” ifadelerini kullandı.
“İnsanlar Sıcak Ve Destekleyici”
Amerika’daki toplum yapısına da değinen vatandaş, insanların genel olarak sıcak ve kabul edici olduğunu belirterek, “Buradaki insanlar o kadar sıcakkanlılar, o kadar benimseyiciler ki gerçekten hepsine teşekkür ediyorum. Elbette bazı olumsuzluklar yaşanabiliyor ancak çoğunluk destek oluyor” dedi.
Duygusal anlar yaşadığı görülen vatandaş, sadece bulunduğu ülkeye değil, hayatın kendisine de teşekkür ettiğini ifade ederek, “Hayat beni desteklediği için hayata teşekkür ediyorum. Hayat bu kadar zaten” sözleriyle duygularını paylaştı.
“Kendinizle Gurur Duyun” Mesajı
Açıklamasının sonunda herkese seslenen Türk vatandaşı, insanların kendileriyle gurur duyması gerektiğini vurguladı. “Umarım siz de bugün kendinizle gurur duyarsınız. Emin olun gurur duyacağınız milyonlarca şey var” diyen vatandaş, takipçilerini kendi başarılarını paylaşmaya davet etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: