"Başka Muhafazakar Kadınları da Mağdur Ediyor"
Kendisini Adnan Hoca olarak tanıtan Adnan Yıldırım'ın, Ayşe Çekem ve kızı Merve Nur Çekem'i kendisine aşık ettiğinin ortaya çıkmasının ardından yeni bir iddia ortaya atıldı. Ayşe Çekem, kızının kaçtığı Adnan Yıldırım için başka kadınların da onu aradığını ve muhafazakar kadınları mağdur ettiğini söyledi.


Ülke gündemine yerleşen olayda adı geçen Adnan Yıldırım'ı, Esra Erol bir süredir stüdyoya davet ediyor.
Kendisinden 41 yaş büyük Adnan Yıldırım'la kaçan Merve Nur Çekem'in annesi Ayşe Çekem, canlı yayında, kızınının kaçtığı adama kendisinin de aşık olduğunu söylemişti.
"Özellikle Dul Kadınlara Aşk Mesajları Atıyormuş"
Anne Ayşe Çekem, Adnan Hoca”nın başka kadınları da mağdur ettiğini öne sürdü. Çekem, "Hafta sonu, bu adamın mağdur ettiği muhafazakar başka kadınlar da beni aradı. Bu adam okumadan önce kadınlardan değişik değişik fotoğraflar istiyor. Özellikler dul kadınlara aşk mesajları atıyormuş" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: