2014 yılında dünya evine giren ve birçok kez 'boşanacaklar' haberleriyle gündeme gelen Beren Saat ile Kenan Doğulu, kötü günleri geride bıraktı. Evliliklerine yeniden şans veren çift, tatil sezonunu açtı. Mutlu birliktelikleri süren ikili, önceki gün yakın arkadaşlarının doğum gününü kutladı.
Geçtiğimiz senelerde sık sık ayrılık iddialarıyla gündeme gelen ancak şu sıralar verdikleri mutluluk pozlarıyla adlarından söz ettiren Doğulu ile Beren Saat'in keyifli halleri de dikkatlerden kaçmadı.
"Serenatın bitince suya atlayalım mı? Bu uçuşta kimse bizi tanımıyor, yaramazlık yapalım mı? Yıldızların altında çıplak uyuyalım mı? Plajda yalın ayak evlenelim mi? Davetiye fotoğrafımızı su altında çekelim mi? Balayına Burning Man'e gidelim mi? En büyük roller coaster'a binsek mi?
ÇEKİM İÇİN BODRUM'DA
Beren Saat ve Kenan Doğulu, mayıs ayında da bir dergi çekimi için Bodrum’a gitmiş ve kaldıkları otelin plajında görüntülenmişti. Deniz ve güneşin keyfini çıkaran ünlü çifte yakın dostları Belçim Bilgin de eşlik etmişti.
Source : milliyet.com
Yorumlar
Kalan Karakter: