Eric Adams NYC Metrosundaki Polis Sayısını Artırıyor
New York Belediye Başkanı Eric Adams, Salı sabahı Brooklyn'in Sunset Park semtinde bir istasyonda gerçekleşen silahlı saldırının ardından, şehrin metro sistemindeki polis memurlarının sayısını iki katına çıkarma sözü verdi.
Pazar günü COVID-19 testi pozitif çıkan Adams, olayın hemen ardından Salı öğleden sonra CNN ekranlarına bağlandı ve New Yorklulara, sistemde geleneksel olarak devriye gezen memurların sayısını ikiye katlama sözü verdi.
Olayı, "anlamsız bir şiddet eylemi" olarak nitelendiren Adams, bir şey gören, bilen ya da duyan herkesin duyarlı davranıp New York Polis Departmanı ile iletişime geçmesini istedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: