Ermeniler Kesilen Ağaçlara 'Boycot Turkey' Yazdı
Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletine bağlı Los Angeles kentinde yaşayan Ermeniler, Ermenistan'ın Karabağ bozgununun artından Türklere yönelik saldırılarını arttırdı. Ermeniler her platformda Türk mallarını boykota çağırırken, çevre kirliliğini bile umursamadan adeta kinlerini kusuyor.


Çevre kirliliğini hiçe sayan Ermeniler, Karabağ bozgunu sonrası Los Angeles'ta bir çok Türk ve Azerbeycan dükkanına yönelik saldırıları arttırmıştı.
Kanunları hiçe sayan faşist Ermeniler, eyalet genelinde bir çok taşkınlığa imza atmıştı.
Daha önce Türk mallarını satan Jack Berberyan'a ait Jons marketler zinciri Karabağ yenilgisinin ardından Türk mallarını raflarına koymayacağını dile getirirken, bunun üzerine koyabileceği bazı malları bulamadığını belirtti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: