EXCL: Rihanna shops for baby clothes with boyfriend A$AP Rocky at Dior
Rihanna and her boyfriend A$AP Rocky were spotted shopping for baby clothes at the Baby Dior boutique on Avenue Montaigne in Paris. The singer is expecting her first child with the rapper.
and her boyfriend were spotted shopping forbaby clothes at the Baby Dior boutique on Avenue Montaigne in Paris.
The 34-year-old pregnant singer, who is expecting her first child with the 33-year-old rapper, covered up her burgeoning baby bump with a baggy beige sweatshirt and a caramel-colored shearling-lined suede overcoat for her outing on Saturday.
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: