Fransa Başbakanı Manuel Valls’ın de Marsilya’yı ziyaret etmekte olduğu açıklandı. “France İnfo“ radyosunun haberine göre, çatışmalar yüzünden kentin Castellane semtinde yedi bin kişi evlerini boşaltmak zorunda kaldı. Polis sözcüsü semteki çok sayıda silahlının GIPN özel polis ekibiyle çatıştığını bildirdi. Semt üzerinde helikopterlerin de uçtuğu bilgileri gelirken, onlarca polisin görev yaptığı gelen haberlerde yer aldı. Fransız gazetesi “Le Figaro“ nun internet sayfasında yer alan habere göre, çatışma iki uyuşturucu çetesinin arasında başladı, bu iddia henüz doğrulanmadı.
Fransa'da Kalaşnikoflu Saldırganlar Polislerle Çatışıyor
Fransa’nın Marsilya kentinde kalaşinkoflu maskeli saldırganlar polisle çatışıyor. Alman Focus dergisinin acil olarak verdiği habere göre, özel polis ekipleri binalarda saklanmakta olan saldırganlarla bir saattir çatışıyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: