Hayden Panettiere breaks down in tears as she talks brother's death
Actress Hayden Panettiere, 33, appeared on Good Morning America on Monday, her first TV interview since the unexpected death of her 28-year-old brother Jansen Panettiere.
HaydenPanettiere forced back tears when she was asked about her late brother during her
Panettiere, 33, who appeared on Good Morning America on Monday to promote her new movie Scream VI, became emotional GMA's Michael Strahan offered his condolences to her at the end of their interview.
'Thank you,' she said tearfully, placing a hand on her heart. 'He's right here with me,' she added as her voice cracked.
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: