Los Angeles'ta, Black Friday Yağmacıları İşbaşında
Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletinde bulunan Los Angeles şehrindeki Home Depot, Bottega Veneta mağazaları Black Friday yağmacılarının hedefinde.


Raporlara göre, Los Angeles County'de Black Friday'de bu tür en az iki olay meydana geldi.
Los Angeles'tan FOX 11'in bildirdiğine göre, Lakewood'da yaşları 15 ila 20 arasında değişen bir grup şüpheli, akşam saat 20:30 civarında bir Home Depot mağazasına baskın düzenledi ve levye, tokmak ve balyoz gibi aletleri çaldı.
Yine Cuma günü, Los Angeles'ın Beverly Grove bölgesinde büyük bir grup, bir Bottega Veneta mağazasına girdi ve orada yüksek kaliteli malları yağmalarken onları durdurmaya çalışan bazı kişilere karşı biber gazı kullandı.
Salı günü, California Valisi Gavin Newsom, Körfez Bölgesi'nden FOX 2 ile yaptığı röportajda bu tür suçları 'kabul edilemez' olarak nitelendirdi.
Newsom, "Daha fazla kolluk kuvveti, daha fazla caydırıcılık, daha fazla mevcudiyet göstermemiz gerekiyor. Bundan sonra yollarda daha fazla otoyol devriyesi göreceksiniz." dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: