Manhattan'da Panelvan Türk Büfesini Ezdi Geçti
Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentine bağlı Manhattan'da Amerikalı Türk Uğur Dikici'nin işlettiği Mevye Büfesine Panelvan çarptı. Şans eseri yaralı kurtulan Uğur Dikici "Verilmiş sadakamız varmış." dedi.
15 yıldır aynı yerde meyve satan 44 yaşındaki Dikici, bir kaç saniye önce burada müşterilerim vardı.Araç gelmeden önce sanki kazayı biliyormuş gibi ayrıldık. Allah'a şükür hayattayız." dedi.
İkisi çocuk 8 kişi bölgedeki hastanelere kaldırılırken, panelvanın daha sonra çarptığı bir otomobildeki sürücünün durumunun ciddi olduğu belirtildi.
Polis kamyonet sürücüsünün kazadan sonra ağır yaralı olduğunu ve bilincinin kapalı olduğunu söyledi.
Uçan bir metal parçasından kıl payı kurtulan 53 yaşındaki Eloy Quispe, "Minibüsün kepenkli Crave Fishbar restoranına çarptığını ve siyah Toyota'ya çarpmadan önce doğrudan ona yöneldiğini söyledi. Minibüsü çarptığı trafik ışığı direği durdurdu." dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: