New York'ta Polise Tükürdü, Gözaltına Alındı
Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde dün akşam başlayan gösterilerde 50 kişi gözaltına alındı. Bir kadın Polise ağır küfürler edip tükürünce Polis dayanamadı.
Ülkede başlayan "her oyu say" gösterisi dün gece Manhattan şehir merkezinin sokaklarında gerçekleşti. Yüzlerce protestocu, trafiğin kesişme noktalarında bisikletlerin önderlik ettiği organize ve barışçıl bir gösteriyle Beşinci Cadde'de yürüdü. Ayrıca grubun yanında yürüyüş yapmalarına izin veren büyük bir polis varlığı vardı.
Polis, aralarında bir NYPD görevlisine "faşist" diyen ve ona tüküren bir kadın da dahil olmak üzere 50'den fazla kişinin tutuklandığını söyledi, Ancak beş ilçede plakalarla kapalı birçok mağazanın önünde göstericiler ve Polis zaman zaman karşı karşıya geliyor.
Göstericiler seçime hile karıştırılmamasını her oyun titizlikle sayılmasını isterken, New York Polisi önümüzdeki günlerde gösterilerin ve olayların daha da artacağını belirtiyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: