NewJersey'de Kullanılmış Şırıngalar Sahile Vurdu
Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletindeki Jersey sahilinde kıyıya vuran kullanılmış şırıngalar iki plajın kapatılmasına sebep oldu.
URGENT! Needles found on beaches from Sandy Hook to Long Branch, forcing multiple closures. Likely diabetic needles flushed down toilets, w/ NY Harbor sewage systems unable to handle in this week’s heavy rains. NJ DEP investigating. @NBCNewYork @StormTeam4NY pic.twitter.com/BI61Lnt646
— Brian Thompson (@brian4NY) July 11, 2021
Bu plajlara gidenlere, kullanılmış şırıngalar bütün sahil kumuna gömüldüğü için dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı.
New Jersey sahillerini temizlemek için kurulan Clean Ocean Action grubunun yöneticisi Cindy Zipf, şırıngaların klozete atıldıktan sonra ‘Elsa’ isimli fırtına ile sahillere vurmuş olabileceğini söyledi.
Zipf “Bu tip tufanlar olduğu zaman borulardan su yollarına çöp, tıbbi atık ve plastik öbeği fışkırıyor. Bu devasa lağım ve pislik öbeği klozete atılmış şeyleri içeriyor.” diye ekledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: