Olympic Games breakdancer Raygun set for world-first TV interview
Gunn, who goes by the stage name of Raygun, became an overnight sensation last month after stealing the show with her breakdancing performances in the first women's competition.
Rachael Gunn will share her side of the story in her first sit down TV interview since her OlympicGames disaster in Paris.
Gunn, who goes by the stage name of Raygun, became an overnight sensation last month after stealing the show with her breakdancing performances in the inaugural women's competition.
Her routine included moves where she hopped like a kangaroo, mimicked a snake and did the sprinkler.
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: