Çiftin nikahını Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kıydı. Nikah şahitleri ise Cevdet Akınal, Kemal Akınal, Bülent Özmen, Nuri Soysal ve Abdullah Timur Ülküer'di.Ömür Gedik ''Herkes hislerimi soruyor. Çok iyi hissediyorum. Çünkü oğlumuz ve ailesi sıcacık insanlar. Kızım Tayga'nın, Akınal ailesinin bir parçası olması ve Gaziantep'e gelin gitmesi çok gurur verici'' dedi.
Ömür Gedik'in kızı Gaziantep'te evlendi
Şarkıcı-yazar Ömür Gedik ve Soner Gedik'in kızları Tayga Gedik, Tülay-Cihat Akınal'ın oğulları Mete Akınal ile Gaziantep'te gerçekleşen görkemli bir düğünle evlendi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: