Paterson'da 200 Kişiye Corona Cezası
Amerika Birleşik Devletleri'nde en fazla Türk'ün yaşadığı New Jersey eyaletine bağlı Paterson kentinde 200 kişiye Corona virüs tedbirlerini ihlal etmekten ceza kesildi. 2 işyerine ise uyarılara uymadığı gerekçesiyle kapatma cezası verildi. Paterson New Jersey'de en fazla Corona virüs vakasının görüldüğü kent olarak biliniyor.


Belediye yetkilileri virüsten dolayı 64 kişinin hayatını kaybettiği kentte denetimleri sıklaştırdı. Kamu güvenliği direktörü Jerry Speziale 1 haftada Corona virüs tedbirlerine uymayan 196 çağrı aldıklarını 93 grubun dağıtıldığı ve 101 işyerine kararla ilgili tebligat yapıldığını 2 işyerine de kapatma cezası verildiğini belirtti.
Clifton, 1.399 enfeksiyon ve 46 ölüm oranı ile 2. sırada bulunurken, Passaic County'de 7,936 enfeksiyon ve 243 ölüm vakası raporlandı. New Jersey genelinde dün yapılan açıklamada Corona Virüs salgınından dolayı 4.070 hayatını kaybederken, 81.420 kişi de corona virüs tespit edildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: