

Soundgarden ve Black Sabbath gibi grupların şarkılarının coverlarını yapmasıyla tanınan grup, olay yaşandığında Rage Against the Machine'in Wake Up parçasının bir yorumunu çalıyordu.Urista, bir hayranı sahneye davet ettikten sonra ona yere yatmasını söyledi. Daha sonra pantolonunu indirip şarkıyı söylemeye devam ederken adamın suratına idrarını yaptığı görüldü.
Florida eyaletindeki Daytona Beach kentinde düzenlenen gösteriye gelenler ve görüntüleri internetten izleyenler bu anı "iğrenç" diye niteledi.New York merkezli grup daha sonra dikkat çeken olay için özür diledi ve Urista'nın "kendini kaptırdığını" söyledi.
Twitter'daki gönderide grup, "Dün gece Welcome to Rockville'de harika zaman geçirdik" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: