Selma Blair suffers a horse riding fall in LA amid her battle with MS
Selma Blair suffered a horse riding fall on Sunday. The actress, who suffers from Multiple Sclerosis, was on her horse, which then appeared to stall and not a jump, leading her to fall.
The actress, who suffers from Multiple Sclerosis, was on her horse, which then appeared to stall and not a jump, leading her to fall.
The 49-year-old star, who accused her ex boyfriend Ron Carlson of physically attacking her at her home earlier this month, reportedly took some time to get up following her fall.
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: