Donald Trump’ın ırkçı eleştirilerine maruz kalan Alexandria Ocasio-Cortez, Rashida Tlaib, Ayanna Pressley ve İlhan Omar, birlikte bir basın toplantısı düzenledi.
Pressley, “Bu, basit bir şekilde artık nasır tutmuş kaosa ve bu yönetimin yozlaşmış kültürüne karşı dikkati dağıtma ve karışıklığa sevk etme girişimidir” dedi.
Trump’ın ötekileştirme ve susturma çabalarını reddeden Pressley, “Biz dört kişiden fazlasıyız. Takımımız daha geniş, daha eşit ve daha adil bir dünya inşa etmek isteyen herkese de açık” diye konuştu.
Tümü 2018’de seçilen Kongre üyelerine sıklıkla ‘takım’ diye hitap ediliyordu. Bu tabir, bu üyelerle sınır güvenliği üzerinden bir tartışma yaşamasının ardından Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi tarafından dillendirilmişti.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: