CORONA 37 GÜN VÜCUTTA KALMIŞ
Corona virüsünün çıktığı Çin'de yapılan bir araştırma, mutasyona uğramış bir corona virüsünün tespit edildiğini ortaya koydu... Orta yaşlı bir corona virüsü hastasını inceleyen uzmanlar, adamdan alınan numunede 49 gün boyunca kalan virüsün tespit edildiğini açıkladı. Daha önce en uzun kalan virüs 37 gün boyunca vücutta belirti göstermeden kalıyordu.


Daha önce yapılan araştırmalar arasında en uzun süre hayatta kalarak bulaşan virüs 37 gün boyunca insanları hasta etme riskine sahipti.
Çonçing’teki hastane çalışanları ile birlikte Dalian’daki 967 Numaralı PLA Hastanesi ve Wuhan’daki PLA Genel Hastanesi ‘nin ortak çalışmasında bu virüsün insanla simbiyotik bir ilişkiye girdiği aktarıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: