Göçmenlik Mahkemelerinde Duruşmalar İptal
Amerika Birleşik Devletleri Corona virüs salgını ile mücadele ederken, Göçmenlik Mahkemelerinde tutuksuz yargılananların duruşmaları 12 Haziran'dan sonraya ertelendi.


Geçtiğimiz hafta alınan karar gereği, Göçmenlik mahkemelerinde bir çok dava ertelenirken, Göçmenlik ofisinde çalışmalar devam ediyor.
Göçmenlik avukatı Yasin Akalan, Göçmenlik ofisinden resmi bir açıklama yapılmasa da göçmenlik mülakatlarının bir süre ertelenebileceğini belirterek, "Bu benim şahsi görüşüm, çünkü çok sınırlı bir alanda hizmet veriyorlar. New York ve New Jersey'deki ofislerin bu iş yüküne yetişmesi imkansız. Muhtemelen ertelenir. dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: