Çiftin 3 ayı aşkın süreden sonra kavuşma anları ise sosyal medyada yoğun ilgi gördü.
Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs yüzbinlerce insanın ölümüne neden olurken, virüsten korunma kapsamında uygulanan sosyal mesafe duygusal anları da beraberinde getirdi. Koronavirüsten en çok etkilenen ülkelerden biri olan İspanya’nın Barselona kentinde bir bakımevinde yaşayan 84 yaşındaki Pascual Perez, 81 yaşındaki eşi Agustina Canamero’dan 102 gün boyunca ayrı kaldı.
Plastik perdeden birbirlerine sarıldılar Risk grubunda olmaları nedeniyle virüsten korunmak için ayrı kalmak zorunda kalan yaşlı çiftin kavuşması duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Kavuşma anlarında, Canamero ile Perez arasında plastik bir perde olmasına rağmen sarıldıkları ve çiftin maske taktığı görüldü.
Yerel medya, çiftin 59 yıldır evli olduğunu ve evlilik hayatlarının hiçbir döneminde bu kadar uzun süre birbirlerinden ayrı kalmadıklarını duyurdu. Öte yandan, bakımevinde kavuşan tek çift Canamero ile Perez değildi. Beatriz Segura, aralarında bulunan plastik perdeye rağmen, 96 yaşındaki annesine sarıldı. Segura, kendisinin 15 Mart’tan beri annesiyle yakın temas kuran tek kişinin kendisi olduğunu belirtti.
Yorumlar
Kalan Karakter: