Şu aralar Dominik'te deniz ve güneşin keyfini doyasıya çıkaran Jennifer Lopez, tatil pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamaya devam ediyor.
Lopez hayranlarının bazıları bu kare için 'ne anlamsız bir poz' yorumunda bulunsa da bazıları da eğlenceli bir paylaşım olduğunu düşündüğünü dile getirdi.
10 SAAT UYKU
Her ne kadar çalışma programı zaman zaman bunu engellese de Lopez, günde 10 saat uyumaya özen gösteriyor. Gece erken uyuyup sabah da erken uyanıyor. Sabahları ilk işi ise spor yapmak. Elbette bu işi yalnız başına yapmıyor Lopez. New York'ta ve Los Angeles'ta birçok ünlüyü forma sokan iki ünlü eğitmenle çalışıyor.
KAHVE VE ALKOL YOK
Jennifer Lopez'in dikkat ettiği bir başka önemli nokta tütün ürünleri, alkol ve kahveden kesinlikle uzak duruyor. Bunlar cilde zarar verdiği için hepsinden uzak duruyor.
FOTOĞRAFLAR: INSTAGRAM/ BACKGRID USA
Source : milliyet.com
Yorumlar
Kalan Karakter: