Kovulan ilk AKP'li yazarın ardından tehdit: Kusursuz fırtına başladı
Referandum sonrası kovulan ilk AKP'li yazar Yıldıray Oğur olurken, Ömer Turan adlı AKP'li yazar, "Mahalle medyasında ne kadar fetö iltisaklı ve Kraliçe İslamcısı gazeteci varsa, hepsi biiznillah temizlenecek. Kusursuz fırtına başladı" dedi.AKP'nin yayın organlarından Türkiye yazarı Yıldıray Oğur, bugün kovuldu.
Oğur'un kovulması ve Ahmet Taşgitiren'in kovulduğu iddiasına ilişkin sosyal medyada açıklamalarda bulunan AKP'li Ömer Turan, "Mahalle medyasında ne kadar fetö iltisaklı ve Kraliçe İslamcısı gazeteci varsa, hepsi biiznillah temizlenecek. Kusursuz fırtına başladı. Yıldo ve Taşgetiren gibi bir dönem fetönün medya operasyonlarında yer almış isimlerin köşelerine son verilmesi çok isabetli olmuştur" ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: