LAPD Polisleri Aşı Yaptırımlarına Karşı Dava Açtı
Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletine bağlı Los Angeles kentinde Polis Departmanı LAPD'nin bazı memurları, aşı zorunluluğunu düşmanca buldukları için dava açtı.


Bu durum LAPD'de görev alan polis memurları için de geçerli. LAPD'den altı memur, aşı zorunluluğuna karşı federal mahkemeye şikayette bulunarak, aşı yaptırmadıkları takdirde, işleriyle tehdit edildiklerini beyan ettiler. Memurlar, kuralın aşı yaptırmayanlara karşı düşmanca bir iş atmosferi yarattığını ve bu zorunluluğun özel ve sivil haklarını ihlal ettiğini savundular.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: