Amerika Birleşik Devletleri'nde Türkler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta başlayan kutlamaların adresi bu kez Pensilvanya eyaletine bağlı Levittown kentindeki Tamca Diyanet Camii.
Levittown kentindeki Tamca'da Kur'an-ı Kerim eğitimi gören öğrenciler Cumartesi günü Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir program düzenledi.
Erik Dalı şarkısı eşliğinde gençler doyasıya eğlenirken, şiirler ve marşlar dinlendi. 10. Yıl marşı ile öğrenciler kortej yürüyüşü düzenleyen öğrencilerin kahramanlık şiirleri okudu.
Törende Türkiye Cumhuriyeti'nin nasıl kurulduğu anlatıldı.
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: