'İşte Benim Stilim' yarışmasının ikinci sezonunda yarışan Nihal Candan’ın kardeşi olarak programa dahil olan Bahar Candan, zaman zaman saç rengiyle, zaman zaman paylaşımlarıyla, zaman zaman da yaptığı ilginç photoshop'larla gündeme geliyor.
ŞARTLARI PAYLAŞTI
Candan, dün yaptığı paylaşımda da paralı arkadaş ilano için şartlarını açıkladı. Fenomen isim, yayınladığı kareye; "Çok yalnızım, arkadaşa ihtiyacım var. 5 bin TL maaş, sigorta ve yemek her şeyi vereceğim. Sadece benimle doğru düzgün bir arkadaşlık etmesini istiyorum" notunu düştü.
SALDIRIYA UĞRADI
Öte yandan Bahar Candan, gittiği Uludağ tatilinde saldırıya uğramıştı. Murat D. tarafından darbedilen fenomen yarışmacının yüzüne on dikiş atılmıştı. Olayın ardından Candan, İstanbul'a dönerken; Murat D., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
Bahar Candan, "Saldırganla hiçbir samimiyetim yoktu. Olay öncesi benimle fotoğraf çektirdi. Benim hayranımmış. Çok zor günler geçirdim. Olay yargıda... Yargıya güvenmek zorundayım. Bana destek verenlere teşekkür ederim. Kıskançlıkla atılan yorumlara çok kırıldım. Beni sevmeyen birinin bana vurabileceğine hiç inanmamıştım. Sırf kadın olduğum için bu olayı yaşadım. Hepimizin başına gelebilir" ifadelerini kullanmıştı.
Source : milliyet.com
Yorumlar
Kalan Karakter: