Barbadoslu şarkıcı Rihanna, geçtiğimiz yaz milyarder iş adamı Hassan Jameel ile birliktelik yaşamaya başlamıştı. Aşkları tüm hızıyla devam eden ikili, Londra’da Jameel'in evinde birlikte yaşıyor.
Sözcü'de yer alan habere göre; 29 yaşındaki yıldızın yakın çevresi, evlilik hazırlığı yapan Rihanna'nın, şu sıralar mekan ve gelinlik baktığını söylüyor.
Yakın çevresiyle yaptığı bir sohbet esnasında Arap milyarder ile evlenip çocuk sahibi olmayı düşlediğini söylediği öne sürülen Rihanna'nın, Jameel'in mükemmel bir baba olacağını düşündüğü ancak bunun için önce evlenme teklifi beklediği belirtildi.
Rihanna hakkında flaş iddia!
Geçtiğimiz yaz Arap milyarder Hassan Jameel ile aşk yaşamaya başlayan şarkıcı Rihanna'nın, düğün hazırlıklarına başladığı iddia edildi.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: