Şeyma Subaşı: Acun'dan 3 çocuk yapsaydım
YouTube üzerinden yayınlanan Magazin Noteri isimli programa konuk olan Şeyma Subaşı, magazin dünyasında ses getiren açıklamalarda bulundu.


"BAŞKA BABADAN ÇOCUK OLAYINDA KİTLENİYORUM!"
Programda yeni bir çocuk sahibi olup olmadığı sorusuna yanıt veren Şeyma Subaşı şunları söyledi: "Yeni bir çocuk sahibi olma planım yok. Şu anda öyle bir durumda değilim. 2-3 çocuk sahibi olmayı çok istiyorum. Kalabalık aile olmak istiyorum ama işin içinden çıkamıyorum, nasıl olur ki? Melisa'ya haksızlık yapmak istemiyorum. Keşke Acun'dan üç çocuk yapsaydım, şimdi rahattım. Kardeşler beraber büyürdü. Başka babadan çocuk olayında kitleniyorum. Çocuklara bayılırım ama nasıl olacak? Türk birinden mi yoksa yabancı birinden mi? Acun, Melisa'nın benim ile İtalya'da yaşamasına hayatta izin vermez! Melisa, Guido'yu normal arkadaşım olarak biliyor. Erkek arkadaşım diye tanıştıramıyorum. Melisa'yı bir adamla nasıl yaşatacağım? Bunlar gelecek anlamında korkularım."
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: