Acun Ilıcalı ile olan 14 aylık evliliğini tek celsede sonlandıran Şeyma Subaşı, ayrılığın ardından kızı Melisa'yla birlikte Amerika'ya gitmişti.
Geçen hafta kızı Melisa'yı da alarak Miami'ye giden Subaşı, tatilinden fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor.
Boşanmanın hemen ardından Subaşı'nın paylaşımları hakkında sosyal medyada pek çok yorum yapıldı. Bazı kullanıcılar "Şeyma adeta boşanmayı kutluyor" derken, bazıları da "Boşanmak hiç etkilememiş" tarzında yorumlarda bulundu.
Şeyma Subaşı daha önce ise tatilden paylaştığı fotoğrafta, "Yapabileceğine inandı ve yaptı" dövmesini göstermişti.
Boşanma protokolüne göre Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ya 115 bin TL, kızı Melisa'ya ise 10 bin TL nafaka ödeyecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: