Tesla'da Arka Koltukta Oturan Şoföre Gözaltı
Amerika Birleşik Devletleri'nde sürücüsüz araç kullananların sayısı hızla artarken, California'da Tesla sürücü koltuğunu boş gören diğer sürücüler 911'i aradı. Araç Polis tarafından durdurularak, sürücü tutuklandı.


California Otoyol Devriyesi (CHP), aracın sahibi Param Sharma'nın "iki kez dikkatsiz sürüş ve bir Polise itaatsizlik" ile suçlandığını söyledi.
25 yaşındaki Sharma, CHP'ye göre I-80'de Oakland'a doğru doğuya giden arka koltukta görüldü.
Sürücü ve CHP'li bir polis memuru hakkında çok sayıda 911 çağrısı yapıldı. Polis yolda aracı durdurmak isterken, arka koltukta oturan sürücü hiç dinlemeden yola devam etti. Daha sonra aracı kenara çeken şahıs gözaltına alındı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: