Görsel Yayın Yönetmeni Onur Aydemir’in mizanpajı ile ABD’nin saygın üniversitelerinden The City University of New York’un düzenlediği yarışmaya katılan Forum USA gazetesi “En İyi Görsel Tasarım” ödülünü aldı
ABD’de gazetecilik alanında ilk kez bir Türk Gazetesi ödül aldı… Forum USA gazetesinin Görsel Yönetmeni Onur Aydemir, ABD’nin en saygın üniversitelerinden The City University of New York’un (CUNY) her yıl düzenlediği ‘Gazetecilik Yarışması’nda bu yıl “En İyi Görsel Tasarım” alanında ödüle layık görüldü.
Amerika’da 14 yıldır Türkçe-İngilizce yayınlarıyla okurlarına ulaşan Forum USA gazetesi, ABD’nin gazetecilik alanında en saygın üniversiteleri arasında gösterilen “The City University of New York”un gazetecilik bölümü “CUNY Graduate School of Journalism”in her yıl düzenlediği yarışmada bu yıl, onlarca katılımcı yayın organını geride bıraktı.
Yorumlar
Kalan Karakter: