Geçtiğimiz günlerde ticarete atılacağını açıklayan Tolgahan Sayışman, arkadaşlarıyla yediği yemek sonrası muhabirlerle sohbet etti.
Oyuncu, sözlerine "Çok da güzel gidiyor ve işi büyütüyoruz. İnşaat sektöründe de çok sevdiğim bir müteahhit arkadaşıma ortak oldum. Göktürk’te 40 dairelik bir rezidansa ve 14 villadan oluşan iki projeye başladık, ilk kepçeyi vurduk" diye devam etti.
' EFEHAN KUCAĞIMDAN İNMİYOR'
Öte yandan geçtiğimiz hafta eşi Almedia Abazi, oğlu Efehan ve kayınvalidesiyle yemek yiyen Sayışman, çıkışta muhabirlerle sohbet etmişti.
Yakışıklı oyuncu, "Tarif edilmez bir duygu, çok özlüyorum, sürekli oyunlar oynuyoruz. Beni çok özlüyor, kucağımdan inmiyor gördüğünüz gibi. Haklı çocuk; zaten Efehan uyuduğu zaman evden kaçabiliyorum, yoksa bırakmıyor. Onun haricinde gün içerisinde bile özlediğim biri yani" demişti.
Source : milliyet.com
Yorumlar
Kalan Karakter: