Türkiye Düşmanı O İsim İstifa Etti
Türkiye düşmanlığı ile tanınan ve hakkında rüşvet, yolsuzluk, halkı yanıltma gerekçesiyle soruşturma başlatılan Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz istifa etti.


Türkiye düşmanlığı ile tanınan ve hakkında rüşvet, yolsuzluk, halkı yanıltma gerekçesiyle soruşturma başlatılan Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz istifa etti.
Yaptığı istifa konuşmasında her zaman Avusturya'ya katkı sunmaya çalıştığını söyleyen Kurz, "Bana yöneltilen 2016 yılından kalma suçlamalar yanlış ve bunu açıklığa kavuşturacağım." ifadelerini kullandı. Kurz ayrıca kaosu engellemek ve istikrar sağlamak için makamını Dışişleri Bakanı Schallenberg’e bırakacağını duyurdu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: