2022, Ekonomik Buhran Senesi Olacak!
Ünlü astrologlar Hande Kazanova, Dinçer Güner ve Öner Döşer; Fatih Altaylı İle Tek Tek programında, dünyanın 2022 haritasına baktılar. Dünyayı daha zor günler bekliyor!
Ekonomik krizin kapıda olduğunu ifade eden Astrolog Öner Döşer, “Çalıştığım astroloji haritalarından 1929 Büyük Buhranı’nı aratmayacak dünya çapında ekonomik bir krize doğru sürüklendiğimizi söyleyebilirim. Bunu 2022’de anlayacağız ama esas zorluk 2023-2024’te olacak.” ifadelerini kullandı.
“2022 ekonomik bir buhran senesi olacak” diyen Dinçer Güner, “Ayrıca 2001, 2002 ve 2003’te yaşadıklarımızın aynısı olacak. Ama sonra toparlanma olacak. Tüm dünyada gıdaya ulaşmada zorluk yaşanacak” şeklinde konuştu. Dinçer Güner dünyayı 2022 yılında bir kıtlığın beklediğini söyledi.
Astrologların ABD hakkındaki tahminleri ise şöyle: 2022 senesinde ABD ve Çin dahil birçok ülke büyük ekonomik buhran yaşayacak. ABD’de Kasım 2021’den itibaren 6 ay boyunca ABD Başkanı Joe Biden ile ilgili sırlar ortaya çıkacak, sağlık sorunları başlayacak ve çok sıkıntılı bir dönem yaşanacak.
Astrolog Hande Kazanova ise, “12 Nisan civarı Türkiye için çok güzel bir fırsat var. Bu doğalgaz, petrol damarının bulunmasıyla ilgili olabilir. Tüm dünyanın gözlerinin Türkiye’ye döneceği bir dönem olacak. Üretimi daha fazla artırmak bence 2022’ye girerken, özellikle çalışanlar, işçi ve emekçiler açısından çok önemli.” ifadelerini kullandı.
2022 astroloji tahminleri: Bu tarihlere dikkat!
Astrolog Hande Kazanova, “19 Kasım 2021’de Ay Tutulması, ekonomik depremleri de karşımıza getirecek bir tutulma olarak görünüyor. Ancak diğer yandan doğal afet risklerine de dikkat çekiyor. Sınırlarla ilgili iç meseleler, özellikle emlak ve madenlerle bağlantılı bazı konuları karşımıza getirecek. Özellikle 5 Şubat 2022, bu tutulma noktasını tetikliyor. 23 Kasım 2021’de hemen karşılığını göreceğiz. Ve 10 Aralık çok önemli olacak. Özellikle doğal afetlere dikkat edelim. Çünkü Mars tutulma noktasında etki yapacak. Yine 1 Aralık, 10 Aralık ve 13 Aralık tarihlerine özellikle dikkat!” dedi.
Tarım çok önemli, su kaynaklarına yatırım gerekiyor
Astrolog Dinçer Güner ise “Tarım çok önemli. Su da çok önemli olacak. Arıtmaya yatırım yapmamız, yeni su kaynakları bulmamız gerekiyor. Çünkü artık 2023’ten sonra su savaşlarına doğru gidiyoruz.” dedi.
Ekonomide gelecekte bizi neler bekliyor?
Astrolog Öner Döşer: “Çalıştığım astroloji haritalarından 1929 Büyük Buhranı’nı aratmayacak dünya çapında ekonomik bir krize doğru sürüklendiğimizi söyleyebilirim. Bunu 2022’de anlayacağız ama esas zorluk 2023-2024’te olacak”
Yıl sonuna kadar bizi neler bekliyor?
Astrolog Hande Kazanova: “Geçen sene 2021 yılı için özellikle son çeyreğe doğru dünyanın finansal yönden çok hızlı bir şekilde hareketleneceğini söylemiştik. Ekim-Kasım-Aralık bu yılın en cafcaflı ayları olacak”
Ekonomide neler yaşanacak?
Astrolog Dinçer Güner: “2022 ekonomik bir buhran senesi olacak. Ayrıca 2001, 2002 ve 2003’te yaşadıklarımızın aynısı olacak. Ama sonra toparlanma olacak. Tüm dünyada gıdaya ulaşmada zorluk yaşanacak.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: