ABD'de, Cep Telefonu Uçakta Alev Alınca...
Amerika Birleşik Devletleri'nde New Orleans’tan Seattle’a giden Alaska Airlines‘a ait uçakta bir yolcunun cep telefonu aniden patlayıp alev alınca büyük panik yaşandı.


Yolcuları kısa sürede tahliye eden uçak mürettebatı, telefondan çıkan dumanları söndürmeye çalışsa da başaramadı. Seattle Havaalanı sözcüsü Perry Cooper yaptığı açıklamada, telefonun tanınmayacak kadar fazla yandığını belirtti. Telefonun kalıntılarından modelinin bile anlaşılamadığını söyleyen Cooper, sahibinin, Samsung marka Galaxy A21 olduğunu söylediğini açıkladı.
Twitter'da olayın hızla yayılmasının ardından pek çok kişinin aklına Samsung Galaxy Note 7’nin patlaması ve firmanın telefonlarını geri çağırması olayı geldi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: