ABD'de Eğlence İçin Hasta Öldüren Hemşire Şoku
Amerika Birleşik Devletleri'nde William Davis adındaki hemşirenin, idam ya da ömür boyu hapis cezası alması bekleniyor.


İngiliz Mirror gazetesinin duyurduğu habere göre, Savcı Chris Gatewood, Davis'i 'seri katil' olarak tanımladı ve jüriye Davis'in kurbanlarını arter hatlarına hava enjekte ederek kasten öldürdüğünü söyledi. Savcı, cinayetlerin nedeni olarak 'insanları öldürmeyi sevmesi'ni gösterdi.
Soruşturma kapsamında Haziran 2017 ile Ocak 2018 arasında kalp ameliyatı geçirmiş 4 hastanın güvenlik kameralarını mercek altına alan polis, Davis'in hava enjekte ettikten sonra ölmelerini monitörden zevkle izlediğini belirtti.
Eyalet yasalarına göre, Davis'in idam ya da ömür boyu hapis cezası alması bekleniyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: