Hindistan Başbakanı Trump'a İlginç Benzetme
Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın bugün başlayacak Hindistan'ı ilk resmi ziyaretinden önce ülkede hazırlıklar yapıldı. Trump yolda tweet attı, Hindistan Başbakanı Modi de karşılık verdi: "Tanrı gibi konuk..."


Bu sabah uçakla Amerika'dan, Gucerat eyaletinin başkenti Ahmedabad'daki Sardar Vallabhbhai Patel Uluslararası Havalimanı'na giden Trump, buradan resmi açılışını yapacağı dünyanın en büyük kriket stadyumuna geçecek.
Trump twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak, "Hindistan'a gelmeyi dört gözle bekliyoruz. Yoldayız, birkaç saat içinde buluşacağız" dedi, Trump'ın yazdığı mesaj yüz binlerce kez paylaşıldı.
ABD Başkanı'nın bu paylaşımına Hindistan Başbakanı Modi'den ise sıcak bir yanıt geldi. Trump'ın tweetini alıntılayan Modi, "Tanrı gibi konuk" diyerek köleliğin geldiği boyutu gözler önüne serdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: