Yılbaşında İstanbul’da sahne alacağı bilinen genç şarkıcının giyeceği kıyafetin 20 bin TL değerinde olduğu hakkında çıkan haberler kendisine hatırlatılan şarkıcı, Kıyafete çok para harcayan biri değilim yılbaşı olduğu için biraz daha özen göstermek istedim, Cihan Nacar imzalı bir elbise giyeceğim 20 bin TL az bile arkadaşım diye indirim yaptı, o sadece kıyafet değil bir eser şeklinde konuştuktan sonra kazancını, Merve hiçbir şeyin olmasın başını sokacak bir evin olsun diyen annesinin tavsiyeleri üzerine gayrimenkule yatırdığını açıklayan şarkıcı hep annemi dinlerim diyerek sahneye çıktı. Dört dansçı eşliğinde şarkılarını söyleyerek kendisini dinlemeye gelenleri coşturan Merve Özbey sahneye çıkmadan Gazapizm Heyecanı Yok şarkısını dinliyorum bu da beni motive ediyor diyerek sahne öncesi neler hissettiğini sevenleriyle paylaştı.
Merve Özbey anne sözünden çıkmıyor!
Merve Özbey önceki akşam Watergarden’da sahne aldı. Sahne öncesi kuliste hayranlarıyla fotoğraf çektiren Özbey daha sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: