Gardiyan Yok Mahkumlar İş Başında
Dünyanın en acımasız hapishanelerinden biri olan ABD'nin New York eyaletindeki Rikers Adası Cezaevi'nde yaşanan personel sıkıntısı yüzünden bazı işleri mahkumların yapmak zorunda kaldığı ortaya çıktı.


2 Milly sahne adıyla bilinen rapçi Terrance Ferguson, NY Daily News'e yaptığı ve perşembe yayımlanan açıklamada, hapishanedeki iki bölümde 31 Ağustos saat 06.00'dan 1 Eylül öğle saatlerine kadar hiçbir gardiyanın olmadığını söyledi.Ferguson bu yüzden, mahkemeye gidecek mahkumları başka mahkumların götürdüğünü ve video konferans görüşmelerini yine kendilerinin ayarladığını iddia etti: "Hapishaneyi gerçekten kendi başımıza idare ediyoruz. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim. Telefonlara da ben cevap veriyorum."
Yaklaşık 80 mahkumun olduğu iki bölüme dair yorum yapmayı reddeden New York Ceza İnfaz Kurumu yetkilileri, personel eksikliğini doğruladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: